Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, September 20, 2010

BACK TO WORK!..

Salam... Pagi!!..

Okeh rakan-rakan sekalian... sudah-sudah dgn mood raya... cukup-cukup dengan cuti panjang... BACK TO WORK okeh!!..

Ayuh.. lihat tray anda... berapa tinggi tugasan menanti?.. berapa banyak appointment yg perlu di follow up.. check email list anda... banyak mana yg masuk menanti reply?.. hahahahaha... agenda-agenda mesyuarat?.. program-program yg perlu diatur??...
TU BELUM TERMASUK AGENDA DAN PREPARATION UNTUK OPEN HOUSE OFFICE PULAK... hahahaha...

JOM MULAKAN TUGASAN DENGAN BISMILLAHIRAAHMAANIRRAHIM...


p/s : gambar2 sekitar raya akan diupload kemudian.. utk kenangan... hihihi... tgh menyusun atur mengedit bagai.. kehkehkeh...


.

12 comments:

Yunus Badawi said...

Wsalam Tiny.

Aku kerja sendiri jadi agenda aku tak sama seperti yg ko katakan itu. Emel aku tak banyak. In tray aku kosong (tray pun takde!).

Persiapan utk office open house takde. Rumah aku kalau sesiapa nak datang barulah buat persiapan. Masak laksa Johor ke (mcm Sabtu lepas yg ko tak jadi datang tu), laksa Penang ke, mee kari ke, nasi lemak ke, dll.

Yunus Badawi said...

yes aku firstlah.

Org lain sibuk kerjalah ni. Aku jugak steady. Boleh blogging lagi hehehe

Yunus Badawi said...

Lupa nak tanya hari tu.

Ko khatam tak masa bulan puasa tu?

KAKTINY said...

YB >
YB >
dan YB lagi > MAAAKK HAAAIII... mentang-mentang la ko tak PUNCH CARD.. itu la untungnya kerja sendiri cam ko.. jadik BOSS!!.. tak yah nk tgk tray.. takyah nk check email.. takyah nk tgk program office.. hihihi...

aku sempat khatam quran lama (aku habiskan yg sebelum ni aku dh baca.. quran baru yg start masa bulan posa, ada lagi beberapa juzuk.. 'tak sempat'.. almaklumlaaa kaaan.. huhuhuhu)..

Yunus Badawi said...

Rasanya dapatlah aku free lunch dari org yg 'tak sempat' khatam tu hehehe

T@sh Sch@ said...

bismillahirahmanirahim ...

semoga semuanya berjalan lancar

Masy said...

dok tggu open house umah akak je ni ha hahaha

Mak Su said...

selamat kembali bersibuk sibuk :)

kak Erna said...

salam tiny..akak dah lama masuk kerja dah..mood raya pun dah lama takde.
tapi kalau hari cuti..sabtu dan ahad..mood raya datang balik...he he..
esok baru nak buat bincang pasal open office..dah semua kerja luar..kusus bagai tah bila nak jadinya..

tasekM said...

bila kita nk beraya ni yang...?


.

KAKTINY said...

YB > iya la.. iya la.. aku tau... aku owe ko lunch!!...


Tash Scha > Alhamdulillah.. ameen.


masy > tunggu sampai anak kucen kuar tanduk pon tak tentu ada tarikhnya dik oii... maleh la nk buat tawon nih.. hihihihi...

KAKTINY said...

maksu > ye betul maksu.. ni dh start sibuk ngan open house opis plak nih..


kak erna > salam kak... kat ofis tiny pon agak kurang terasa kehangatan raya.. sebab ramai yg pakat pulun puasa 6.. tp, minggu depan mmg happening.. pasal ada open house ofis.. hihihi..



tasek > bila eh??. bilanya nk dpt jumpa??...

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.