Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Friday, July 17, 2009

Bowling Tournament

Hmm... esok ada bowling tournament piala Boss...
Tak tahu lah aku di tangga no. berapa plak tahun ni.. selepas bowling tahun lepas.. LANGSUNG AKU TAK PEGANG BOLA BOWLING WEH.. reti ke aku main esok nih?..
Bedal jer lah kaktiny oiii.... baling jer lah.. tak kena pin, masuk longkang.. apa susah?.. hahahaha..
Yang penting.. semangat 'kekeluargaan' tuh.. (kehkehkeh...)
lepas dari bowling tu kena straight ke bangi lak... adik sedara convo kat Kolej University Islam Selangor.. (betul ke nama Univ ni?.. takperlah kalau silap pun.. ampuuun yer..)
malamnya buat makan2 umah kakak kot.. (akak, signal nih... barbeque jom.. amir.... set BBQ...)
p/s: epy.. kekalau hang terbaca blog kaktiny di sabahan nuuunnn... sowi ler kalau kami buat BBQ, hang terliuq nooo... huhuhuhu.. windu la kat hang.. oh adikku sayang.... huhuhuhu....

12 comments:

TOKMA said...

Wahhhhh....busynya tiny !!! tak nak kacau ler. Semoga berjaya dan balik dengan hadiah yer.

iina said...

selamat berbowling ya.. hahahah sekurg2 ye ko penah gak pegang bola tuh.. aku langsung tak penah wakakakah.. bola jaring.. bola hoki.. bola sepak.. bola pinpong semua penah pegang.. hehehehe,, all the best

Monkey D Luffy said...

bg jer boss menang

hehe

lupekanje said...

tiny,
smoga bejaya dlm boling tuh..

jom join boling 26hb nih kat alamanda dgn blogger tipah vogue.

eddie dewanaga said...

main bowling tak susah, beb... cuma nak elak masuk longkang dan jatuhkan semua pin tu je yg agak rumit.

have fun!

kingbinjai said...

good luck!

KAKTINY said...

TOKMA > alah bukan bizi manapun tokma.. terlebih membizikan diri sendiri jer pun.. huhuhu...


iina > selamat… selamat…. Ok gaks tu.. ko terror gak pegang bola lain.. aku… bab2 sukan menyukan nih.. eden lomah jantung babe… mmg hampessss… huhuhu..


Monkey D Luffy > nehi.. nehi… semua aim for the best bowler tuh. (EXCEPT KAKTINY ler… kaktiny aim utk tak jadi yang duduk di tangga pertama senarai TERAKHIR tuh jer.. kehkehkeh…. )

lupekanje > salam achik… tu ler... hajat hati nk gaks join si wos and tipah vogue tuh… kalau tak ada aral.. InsyaAllah, sampailah kat tempat feveret den tuh…
said...


eddie dewanaga > kaktiny sokong statement lu tuh bro.. MMG… baling tu kacang jer (walaupun dh naik lebam urat kaktiny ni hah…) tapi nak bagi straight kena pin tu yang leceh tuh…. Kalau suh masuk dlm longkang.. ANYTIME… with pleasure… kehkehkeh….


kingbinjai > hehehehee.. sgt need the luck.. hihihi..

AHMOI said...

game kat ner tu...moi nak tgk..kalau masuk longkang boleh tlg boo kan..heehhe...

Masy said...

kat sy tak windu kaa? hehehhe

KAKTINY said...

ahmoi > game kat bukit kiara.. nasib baik ani tak dtg.. mmg byk masuk longkang pun.. kehkehkeh


masy > windu gaks kat riuh rendah hilai gempita ko tuh masy weh.. hihihihihi...

GDIZ said...

kak TINY..menang takk?? ;p

KAKTINY said...

gdiz > keputusan?.. seperti dijangka.. kalah ler nz oiii... utk individu... nombor 4 dari belakang.. kehkehkeh.. tapi utk group.. dpt no. 3.. jadilaaa... hahahah

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.