Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, November 09, 2009

HAPPY BIRTHDAY KAK LONG!!..

OPPPSSSS....

Camner aku buleh terlupa hari ni BESDAY my BESTFRIEND??? (chess... apa punya kawan la aku nih!!!)

KAKLONG... HAPPY BIRTHDAY!!!... semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati dan diredhai Allah.. diberi ketenangan, kebahagiaan, hikmah, nikmat dan kesejahteraan diri, hati, jiwa dan semangat untuk terus melalui dan meniti hari hari dengan cemerlang gemilang dan terbilang menuju akhirat-Nya yang abadi demi mencapai misi dan visi yang tersemat kemas di sanubari... ikhlas doa ini dari sahabatmu... (tapi ampuuunn... serius lupa!!.. aku yang hampes... huhuhuhu)

Sabtu ni (kalau jadi program kita..).. lepas program tuh, aku belanja hang makan k... kita celebrate birthday lunch.. nanti aku pikiaq nak pi mana.. ke hang ada request??... hihihi (chillis??? kan tu feveret hang.. hihihi)

6 comments:

aNIe said...

Hehehe...Tiny...kita ni manusia...kadang2 terlepas pandang...harap2 kak long tak majuk...happy besday to kak long jugak...

Kalau akak jadi kaklong...akak denda Tiny.ajak pi makan tempat best2...mahal2...:P

KAKTINY said...

kak anie > alah.. kaklong tu tak dak hal punyer.. dia ok.. paling cool... hihihihi... paling tak pun, dia denda suh belanja kt chilli's jer kot.. kehkehkeh...

xiiinam said...

kakLong;
'Selamat Happy..'

iina said...

Happy birthday kak long ;) kim salam ngan dia ek ;)

KAKTINY said...

ckLah > hahaha.. selamat happy.. selamaaattt.. kehkehkeh

iina > insyaAllah.. nanti aku sampaikan.. (eh, kalu kaklong baca, dia jawab terus le kan.. hihihi)

Kak Long said...

TINY, aku tak kesah orang tak ingat besday aku, sebab aku lagi teruk selalu lupa besday orang, hatta besday laki sendiri ponnn.....tak dak hal...kalu nak belanja aku yesssa aje.....huhuhu....

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.