Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, March 01, 2010

1st March - Everything New!!..

It's already 1st March... bersamaan dengan 15 Rabiulawal... bulan kelahiran Junjungan Besar umat Islam yakni Nabi Muhammad S.A.W...

Permulaan bulan yang baru dalam kalendar iaitu bulan March..

Dan segalanya juga baru bagi suamiku tersayang...

Bukan setakat baju baru, seluar baru, tie baru, kasut baru, stokin baru, sapu tangan baru, singlet baru, tali pinggang baru, jugak underware baru, tetapi yang paling baru adalah... KERJA BARU, TEMPAT BARU, DAN JAWATAN BARU!!!... ALHAMDULILLAH SYUKUR... (tapi yang masih kekal abadi adalah nama yang sama, BINI yang sama, anak-anak yang sama, mak ayah yang sama, mertua yang sama.. dan keluarga yang sama k... forever... NO ADDITIONAL AND NO CHANGE!!!.. kehkehkeh....)

..wajah 'bersedia' seorang Chief Operating Officer..

Sebagai isteri.. apa lagi yang lebih membahagiakan selain daripada melihat "pencapaian kejayaan" suami...

Segala pujian dan kesyukuran kupanjatkan hanya pada-Mu Ya Allah...

... dan juga terima kasih kepada sahabatku... KAKLONG SAYANG... kerana membuka ruang dan peluang ini... thanks my dearie lovely best friend..

For my beloved hubby.... REZEKI TAKKAN SENTIASA DATANG BERGOLEK, PELUANG TAKKAN SENTIASA DATANG BERSUSUN... PELUANG YANG DIANUGERAHKAN, JANGAN DISIA-SIAKAN... DO YOUR BEST.. KEEP YOUR PROMISE FIRM AND KEEP YOUR WORD TIGHT.. PLEASE TAKE NOTE!!!... OKEH DARLING... LOVE YOU FOREVER... HIHIHI
.
.
:P

38 comments:

Yunus Badawi said...

Tahniah buat suami awak dan juga awak sekeluarga. Semoga hari2 yg mendatang akan membawa kebahagiaan kpd kalian.

GDIZ said...

Tahniah kpd suami kak tiny. Yang tetap kena Maintain Lama ialah wife & anak2..hehe..jgn tukar baru juga kan..heheh

TOKMA said...

Congratulation....!!!! semoga berbahagia tiny sekeluarga selamanya. Semoga juga tiny dimurahkan rezeki juga tahun ini. Patutlah tokma nampak abang awak kehulu kehilir...coti panjang agaknya 'en mat' nih..!! soo..!! soalan dah berjawab... Alhamdulillah.!!

tasekM said...

tahniah buat hubby yu...

:)


.

iina said...

All the best moga beri sinar yang lebih baik.. takdelah nak bebel2 lagik ekk wakakakakah

KAKTINY said...

Yunus Badawi > amiiinnn… terima kasih atas doa…


GDIZ > ya benaaaarrrr… “Yang tetap kena Maintain Lama ialah wife & anak2..hehe..jgn tukar baru juga kan..hehehe”…


TOKMA > hehehe… tokma perasan jugeks eh yg cik abang tiny dok jalan2 tiap2 hari kuar masuk taman kita tu eh.. hahaha… mmg coti panjang.. cuti berhenti.. kehkehkeh… tima kasih tokma…


tasekM > tengkiu yang…


iina > amiinn.. thanks for the doa… kehkehkeh… aku dh seal mulut weih..

Anonymous said...

buy cheap hydrocodone is generic hydrocodone as good as vicodin - hydrocodone acetaminophen watson

Anonymous said...

buy tramadol 100mg need purchase tramadol - tramadol buy online florida

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol hcl 50 mg and alcohol - tramadol 50mg much acetaminophen

Anonymous said...

buy tramadol hcl tramadol n024 - tramadol dosage in canine

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight online-viagra-tramadol.com - cheap tramadol online

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage for flying - ativan vs xanax bluelight

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol dosage large dogs - tramadol no prescription overnight cod

Anonymous said...

lorazepam without prescription ativan side effects depression - buying lorazepam online in the uk

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription overnight tramadol hcl non-narcotic - buy tramadol soma

Anonymous said...

buy ativan online ways get high ativan - kind high ativan

Anonymous said...

buy tramadol buy cheap tramadol online - tramadol ultram drug test

Anonymous said...

buy cheap klonopin klonopin migraine - klonopin necklace

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol quickly does work - tramadol 821

Anonymous said...

buy ativan online lorazepam 1 mg nebenwirkungen - lorazepam to buy uk

Anonymous said...

buy klonopin online klonopin 1mg - weight gain while taking klonopin

Anonymous said...

buy ambien online ambien side effects back pain - ambien cr nausea

Anonymous said...

buy tramadol next day tramadol hcl with tylenol - tramadol hcl 93

Anonymous said...

generic ambien side effects of taking ambien cr - wellbutrin xl ambien cr

Anonymous said...

buy soma soma 800 mg - buy soma online usa

Anonymous said...

buy tramadol 100mg tramadol online next day delivery - tramadol 50mg medication

Anonymous said...

buy lorazepam online ativan side effects weight gain - ativan plus alcohol

Anonymous said...

buy tramadol without rx neurontin and tramadol high - online doctor prescription tramadol

Anonymous said...

klonopin depression what's maximum dosage klonopin - alcohol klonopin erowid

Anonymous said...

buy tramadol no prescription cheap tramadol with cod - tramadol dosage canine

Anonymous said...

klonopin pill klonopin zoloft anxiety - will snorting klonopin get you high

Anonymous said...

buy soma online medication soma carisoprodol - soma san diego booking

Anonymous said...

ambien 10 mg retail price of ambien - ambien high forum

Anonymous said...

ativan online lorazepam ativan vs xanax - rx 773 lorazepam 1mg

Anonymous said...

buy tramadol 100mg buy tramadol online legally - tramadol can get u high

Anonymous said...

order tramadol no prescription 150 mg tramadol high - tramadolonlinepharmacy.net

Anonymous said...

carisoprodol online buy soma buena vista - soma muscle relaxer street value

Anonymous said...

cheap ambien no prescription ambien maximum daily dosage - buy ambien online reviews

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.