Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Friday, October 17, 2008

JANGAN LUPA - JEMPUTAN RAYA

JANGAN LUPA DATANG ESOK TAU!!!!...

KEPADA YANG TELAH DIJEMPUT DAN YANG SINGGAH DI SINI SECARA SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA... YANG MANA KENAL BLOG KAKTINY ATAU MELINTASI, SILENT READER, ANYNOMOUS, ATAU KENAL MELALUI BLOG TEMAN-TEMAN BLOGGER LAIN...

SILALAH JEMPUT DATANG KE RUMAH YER...

15 comments:

Ungku Nor said...

jadik tak ngko mengorat si Piah tu semalam?
hahahaha ;p

tentangseseorang said...

ntahnyer...dah ngorat belom?

Wafa Nokman said...

InsyaAllah, kami akan turut memeriahkan suasana Hari Raya di sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :-)

Kak Piah said...

dah.. tak terguda poonn.
korang dua org nih kannnnnnnnnn..
kak tiny nih email sayer..
cmdiana@bnm.gov.my

kamar hati said...

insyaALLAH, klau takde aral...sampai la nanti....

tp klau tak dapat p, kamar minta sorry bebanyak yer.... (",)

GDIZ said...

insyaAllah...cuba p umah kaktiny
esok nih tiga jemputan ni..huhuhu..nasiblah semua rumah sejalan je..tak payah pusing, patah balik ke ape..;p

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

salam sedih...aku tak buleh pegi...

suara said...

Datanglah beramai-ramai ke rumah tiny. Pasti banyak hidangan mengancam untuk dijamah dan disantap. Selamat menjamu selera semua...

iina said...

Tiny,

Sorry aku tak leh datang.. esok aku pun ada jemputan.. dan nak berjalan raya keliling scotland ;)

King said...

kene pkai nametag x?

Danielle_Corleone said...

alamak. huhuhu. tak dapat datang. sori kak.

Tie said...

Mesti gamat punya!!! Ke....ada yang malu2 dok sorok belakang langsir...?

Ungku Nor said...

tiny tuan rumah yang bising,
akak nak ucapkan mekasih daun keladi beriban-riban la sebab kasik green light kat kitorg buat makanan kat rumah ngko tu macam makanan kat rumah kami sendiri..hahahahaha.

siap tapau2 suma menu yang ada lagik *yang ni aku tuntut sebb ngko gatai dah janji sensiang*

ni tengah rebus telur nak layan mee rebus ngko yang SORGA FIRDAUSI sangat2 tu..hehehe

Princess Liyana said...

sorry kak..yana tak dpt dtg..masih di jb..pulun2 buat assignments..

sorry tau;(

Beruang Madu said...

tak dapat ikut... sedihhhh!!!

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.