Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, October 20, 2008

PENATTTT!!!!!!!!!!!!!!

AKU ADA BANYAK STORY NAK DICERITAKAN... BANYAAAAKKKKKK... PASAL BANYAK BENDA.. (TERUTAMANYA PASAL RAYA DAN OPEN HOUSE LERRRRR!!!!...)

TAPI AKU PEEENNNNAAATTTTTTTTTTTTTTTT....

MALAM NI LAH AKU UPDATE!!..

(eh eh .. kaklong nak datang umah study statistik.. takpelah.. aku menyelit taip entri sambil study.. buleh dak kaklong?.. hehehehhehe)...

14 comments:

kamar hati said...

wahhhhhhh....sure meriahkan open house umah kak tiny aritu....(",)

story jgn tak story yer....nak gak tau kemeriahan open house tu... (",)

Hazelsyd said...

kaktiny,

lama saya tak drop by sini nih...tp ada gaks drop by reading, cuma tak drop by comments ajer..

anyway, setel dah eks yr open house? hopefully it went well..sure nyer kan hehehe..

all the best in yr studies yer..

GDIZ said...

ns nak nyorok dari kak tiny 2@3 hari..
ampunnn...kak..;p

Mak Su said...

thanks a lot tiny.

Masy said...

mmg meriah yg amaattt.. tgklah tema open housenye ape hihihih

KV said...

masukkan gambar skali tau! Hihi

whitetulip said...

ha..rehatlah. per2 pun, studi tetap nombor satu..

tasikmerah said...

sori yang... ai tak dapat datang. ada masa ai balik KL ai cari yu ok... :)

suara said...

tu su belum pegi lagi tu... kalau su pegi mesti tiny laaaaagi penat sbb kena layan su. kerana kesian kat tinylah, su tak pegi(ceh.. alasan... hehe)

Ungku Nor said...

mau tak meriah.
ngko nye PR takyah nak guna PA system bagai.
ori punya sound..ORIIIIII!!!

keh keh keh ;p

tentangseseorang said...

burppppppppp! alhamdulillah....

Beruang Madu said...

saja jer ady tu.. nanti satu hari abang nak belanja ady kat jalan belamy lah... ady dah pernah ke sana kan... errr... gambar makanan ada kan kak tiny??

xiiinam751, musafir denganMu said...

................................
. ckLah pun tak hilang .
. lagi penat .
. buat open house ni .
................................

KAKTINY said...

kamar > meriah ooo… meriah… RUGI tak mai ooooo… hihihihi

hazelsyd > tu ler.... aah... kaktiny pun lama tak jenguk hang kat sana...
dah settle dah.. sora pun DAH ABIS DAH...
doakan kami (kaktiny dan kaklong) successs yerrrr…

gdiz > hang berani tunjuk muka, mmg kaktiny nak pulas telinga tu…eeeee…. AWAT YANG HANG TAK MAI HAH?????....

maksu > sama-sama maksu.. time kasih dating.. jgn serik yer..

masy > ches ches ches ches... ko punyer pasai, tetiba tema aku dah jadi “S U S”.. ches ches ches…

KV > jap nak blajo balik cara nak upload gambo… ihihihihihi…

Whiteulip > betul betul… study come first…

Tasikmerah > dah biru hijau kelabu mata aku tgk jalan kot kot org melaka nak turun mai KL…

Suara > tu ler.. kalau su datang... lagi happening...

Ungku Nor > pasai gue guna sound system sepenuh tenaga ler makanya.. SORA GUE JADIK CAM ITIK SERATI…

Ady > simpan duit raya dalam bank… buleh buat deposit umah tu.. hahahahha..


Beruangmadu > NAK IKUT… pi jalan bellamy… eh eh.. abang bear ajak makan rojak bellamy ker makan ikan bakar?.. ke nak belanja beli air kat PERNAMA tepi sekolah jln bellamy tu jer?.. hahahhahah

751 > penat oo... dapat MC dua harii.. hihohaiahihia...

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.