Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, May 24, 2010

Training

Am away for training!!...

........





.

19 comments:

iina said...

ok p training jgn xp hehehe ;)

Pasal phd tuh xyah lah nak stress.. nnti buat phd aku rasa ko akan lebih2 stress.. hahaha.. relak ahh.. aku nie dah nak 4 thn stress tau.. thn 4 nie lagik2 stress... tgk jek happy.. dlm hati Allah jek tahu

Uncle Lee said...

Hello Kaktiny....apa training tu? Silat gayong?
How to shashay when wearing sarong kebaya? Ha ha ha.
Have fun and keep well, Lee.

aNIe said...

Selamat menjalani training...

TOKMA said...

Selamat melangut.....hehehehehehe...!!!

KAMATO said...

selamat bertraining.....

KAKTINY said...

Iina > bab training ni, ada part yg rasa cam aku je nk pi depan jd trainer! Ngantuk babe!. Pasal PhD tu, bukan apa, aku tgh bosan tak buat apa, mula otak meraban pk yg bukan2. At least kalau study, ada mende yg nk difokuskan.. Stress phd, aku dh nampak ramai..dan sesapa yg amik, surely akan berhadapan dgnnya..tak boleh tidak kan. Huhu. Takper, make sure this year ko settlekan and balik sini k. Aku sentiasa doakan!!..

KAKTINY said...

Uncle Lee > training silat gayong?? No no no!. Training the theory and practices of SUNATLOGY EXPpERT!! Kahkahkah!!.. (Dare to be my model?? Hahahaha - jokes only maaaa...). Have a good day. Hehe.

KAKTINY said...

Kak anie > selamat kak.. Selamat menguap pn ada gak!! Huhuhu. (Bila kena time trainer yg bosan!).

KAKTINY said...

Tokma > ya benar kak!!.. Mmg dok melangut tgk muka trainer.. Hehehe.

KAKTINY said...

Kamato > insyaallah.. Semoga dpt keberkatan ilmu yg diperolehi.. Tp ada gak part yg bosan weh.. Tak leh nk diterima tahap kebosanannya.. Huhuhu...

Mak Su said...

selamat bertraining kaktiny :)

mmuuaahh

kakpah said...

ingatkan toilet-training tadi.. hikhik..

KAKTINY said...

mak su > selamat.. selamat... hehehe


kak pah > toilet-training tu tiap-tiap hari kak... hahahaha...

tasekM said...

bila habis?

Yunus Badawi said...

dah balik dari training bila ko nak update wei?

KAKTINY said...

Tasek > smlm abis.. Rasa cam nk sambung jer sampai esok.. Kehkeh.

KAKTINY said...

YB > sepagi aku dok melayan msg BB org yg bosan mtg dia tak start2 lagik.. Sepetang aku dok clear tray aku yg melimpah ruah.. Bilanya aku nk update?? Habaq mai!!.. Bluweak!.

xiiinam said...

Selamat.....

KAKTINY said...

Cklah > dh selamat balik opis dah.. Hehehe.

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.