Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Monday, August 04, 2008

Hari Ini : BUSY LORRR...

Hari ni kemuncak 'kebizian'.... hari ni kena attend EVENT yang di'kalut'kan sepanjang minggu lepas.. kekalau masuk berita, ituler dia eventnya.. APA EVENT NYER dan yang mana Boss aku?.. NO WAY.. hahahhaha...

Boss dah on the way.. dan aku pun dah nak pi.. rindunyer nak lawat blog kengkawan dan tinggal jejak komentar macam minggu-minggu sebelum nih..

takpa2.. start esok.. AKU RELAX KEMBALI... hihihihi... dan aku akan BALAS DENDAM.. dengan RONDA-RONDA LAWAT BLOG.. silap2 aku masuk blog kengkawan 4-5 kali sehari.. hahahahhaha... (syok ooo baca komen atas komen.. hihihihi.. aku kan mmg suka bab2 baca ni.. JANGAN BAB MENGIRA.... 100x1.20 pun aku tekan culculator... hahahhaha...)

24 comments:

tentangseseorang said...

ahahhaha
musim buah eh silap musim busy kaktiny dah nak abeh ye?

sepi said...

aikkk... bz lagi ker???

per2 pun akak tunggu kemunculan tiny tau.... muahsss kat pp dia...

kamar hati said...

wahhh....mmg bz giler ni...giler pun tak bz macam ni...hihiihih....

apapun, selamat membizi kan diri ye... (",)

Tokyo BLUE said...

akak tiny.. hamboi.. semakin bz sekrg ni dengan penulisan skrip drama kenangan terindah bersama itm. hehe cant wait nk tgk dalam tb or pemestasan teater.. haha

bz? saya pun bz juga.. kene buat report itu ini.. waaa balas dendam! yey!

nadahahs said...

lepas ni kaktiny maybe bz buat skrip.. plot cerita kan dah ada..

Akak said...

Salam...

Hari nie bz ngan event plak eh? hurmm takpe2 nak tgk esok dia ronda2 blog plak..

Intan Rosnitta said...

Lah..bz lagi kaedahnya!

No hal Tiny...nanti qada' blogging tau!

Hehe :P

ladylikeme said...

kak tiny bz lagi ye.ye.ye....heheehehehehehehe..

tasikmerah said...

tak p maskara ke hah?

KAKTINY said...

Ady > berakit2 ke hulu.. berenang-renang ke tepian.. bizi2 dulu.. berewang lawat blog kemudian.. hahhahaha


Kaksepi > biziz ler.. kemunculan?.. hmmm aaaa…isyy.. oorrrr…arrrrr… hadoilarrrr…


Kamarhati > jgn kaktiny jadi gilez sudah..


Tokyoblue > aah lar tuh.... thafiexq sponsor istana budaya.. kaktiny buat pementasan .. hahahhaha – biziz gak?.. buat report?.. sian.. esok nak balas dendam lawat blog.. hehehhe


Shahadan > iyerlah sgt.. skrip kebenda tak tau... cerita budak sekolah.. ayat tunggang terbalik.. sama cam tuan dia gak.. hahahhaha… (org lain ada lagi best cerita depa banding ngan cerita kaktiny nih..)


Akak > aah akak.. tetiba JADI BIDAN TERJUN!!.. kena jadi mc.. podaaah betul diorang nih.. esok tiny nak masuk blog akak pagi, tengahari, petang dan sebelum balik… hahhahaha


Intanroznitta > betul kak.. esok tiny nak qada’ blogging.. 4-5 kali nak ronda2 pi umah akak.. hihihihi


Ladylikeme > aah.. hari ni jer.. sbb eventnyer hari nih..


Tasikmerah > ko pegi tak?....

bozzobattousai said...

sume org bz. aku dah start bz dari minggu lepas lagi wakakakakakakaka......... bz nyer

KAKTINY said...

bozzo > kaktiny dh START TAK BUSY MULAI ESOK.. hhahahhaha

Mak Su said...

kaktiny, layanzzz :D

KAKTINY said...

maksu > esok mmg betul2 LAYANZZZ semua blog maksu oii.. hihihihi

Kak Lady said...

kaktiny...akak nak tengok beritalah malam ni...heheheh

Akak said...

Tiny...

Nak kena dok depan TV la mlm nie, nak tgk kot nampak Tiny..

iina said...

wahh.. bz..bz bz.. jgn jd bzbody udah.. bzkomen takpe hehehe

Danielle_Corleone said...

hahaha! ntah2 esok bz lagi. mana tau! :-P

fusarium solani said...

salam,
sudah kembali menaip kerana pujukan kak tiny.

terima kasih.

KAKTINY said...

kak lady > tiny sure akak tak jumpa nyer if akak tgk siaran tv ‘yang biasa’.. kah kah kah


Akak > mmg kuar tv akak.. dan ada muka bos tiny (kena interview lagi), dan ada lah muka tiny ‘sekilas ikan di air’.. kah kah kah… tapi sure akak tak bukak tv tu.. hihii


iina > mmg hari ni akan bz… bz lawat blog.. hahaha.. boss awai2 lagi dh bgtau TAK MASUK OPIS,,, hihihi


Danielle > DC!!!... jgnler menyumpah kaktiny lagi oiiii… cukupler ‘doa’ si rudy dulu tuh.. betul2 ‘mengena’.. dah dah dah.. tak nak bz kerja dah.. nak bizi lawat blog.. hahahahhaha


Aliff > hah.. camnilah adik kaktiny.. takpa.. kalau org lain nak cakap apa pun, biarkan si luncai terjun dgn labu2nya.. biarkan biarkan… kaktiny tetap sokong aliff k.. hihihih

Cik Puan Kesum said...

kak tiny,bila nk karang telenovela..tak sabar nk baca ni...

KAKTINY said...

cikpuankesum > esok kaktiny buat sambungannya k.. hihihi

chinta said...

event ape nie..siap akak ckp ada masuk tv nie...ganas2

KAKTINY said...

chinta > alahai.. event serah cek jer pun.. hihihihi

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.