Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Thursday, November 06, 2008

Assignment dah hantar...

SYUKUR KE HADRAT ILLAHI.. teramat sangat aku bersyukur sebabnya.. dengan jayanya telah menghantar "sekelepuk" assignment yang bertimbun nuh... ALHAMDULILLAH.. akhirnya aku selesai menghantar KESEMUA assignment.... (dengan kaklong jugak..)..

Aku attend VIVA presentation tadik.. adoilar... ngeri gak.. (tapi cam excited gak..).. tapi yang penting aku TAK SABAR menantikan semester depan.. FINAL YEAR, FINAL SEMESTER... pastuh.. GRADUATE... (doakan aku ngan kaklong lulus statistik dan grad ON TIME k..)

Oh yer.. tinggal satu jer lagik yakni submission projek paper kepada supervisor.. percaya atau tidak.. aku mintak "LECTURER STATISTIK" aku jadik aku punya supervisor.. dan dia pun dah nyatakan persetujuannya... wakahkahkahkah.. (hopefully Penyelaras kami skrg ni jadik aku punya examiner utk project paper nih... canteekk skit.. hihihi...).

So, kena concentrate projek paper plak.. (terbayang VIVA presentation... owhhhhhh!!!!)...

Johnny.. Johnny... Johnny... aku nak mentekedarah johnny minggu ni weh.. tak kira nak jugak nak jugak... huhuhuhu... JGN SESAPA BAGI ALASAN APA2 UTK MENGGAGALKAN RANCANGAN AKU!! (ada yang terasa tak? hahahahhahaha....)


18 comments:

iina said...

wah tahniah dah htr assigment ko.. Insyallah aku doakan ko grad on time dan boleh konvo sambil diraikan oleh keluarga semua..

lepas nie ko kena update list ko sebab ko dah jumpa aku heheheh

so take care k

Ungku Nor said...

tak tarasa pun..tak terasa pun..tade..tade..

*ehhhheeeeeemmmmmmm ;p*

kamar hati said...

wahhhh...congrat, congrat.....caya la kak tiny....syabas betey...hihiihih.....

uiksssss....mentekedarah???? biaq betui...udah kebulur bebenaq ke??? hihiihih....jgn marah eek...hihihi...gurau je....

(",)

ahmoi said...

waaa...mmg saham besar gilerr lah akak ku ini kat jhonny.ani baca n3 kak ungku...dan ku lihat betapa pelahapnyer kak tiny...satu bekas besar tu dia hbs sorang ja..ish..ish....hahahhaha

tentangseseorang said...

arrrr saper yang nak menggagalkan tuh hah?

Masy said...

kompem sy tak terasa sbb x terbabit hihi.

Mak Su said...

nak mentekedarah johnny, tapi johnny tu kucing jiran saya :(

amirhisham said...

amir terasa nie....huhuhu

nak upah set up internet semalam..

hehehheehh

whitetulip said...

Wah...lega rasanya membaca bila kaktiny dah anta sumer assignment tuh..ceh..bley ler p spa nih..ngeh..ngeh..

TAhniah!!

kadok said...

makan kat johny tu ingat kwn2 ok..:p

tasikmerah said...

sungguh amerekkka makan johny..

ha ha.

KAKTINY said...

iina > time kasih… time kasih… doakan yer… mmg aku nak update pun.. byk yang aku tak update weh.. hihihihi


ungku nor > bluweaakkk… bluweaaakkkk… bluweakkkk…


kamar hati > tepuk tangan utk kaktiny sbb dh hantar asimen.. yea yea.. hihihi…


ahmoi > ko jgn PERCAYA GAMBO-GAMBO kak ungku tu.. TU SEMUA BIDAAAAHHHH semata-mata!!.. (kak ungku tu lagik kuat melantak tau.. hahahahhahahaha..)


ady > tgk ler sesapa yang BERANI TAK NAK IKUT!!!


Masy > meh babitkan diri sama.. nak tak..


Maksu > uweaakkkk… semput napas den… mula aku terbayang pelik2 bila bukak tudung sup steamboat tu esok.. adoi maksu oiii…


Amir > alamak.. eden plak terasa bersalah sebab tak BAYAR UPAH set up internet smlm siot… ces ces ces…


whitetulip > mmg lega.. pasti whitetulip tahu perasaannya kan kan kan.. hihihi.. MMG TGH MENGHITUNG HARI NAK PI SPA.. yea yea yea…


Kadok > nak join ker?.. buleh jer..


Tasikmerah > ko arr.. aku.. errr.. hmm.. ahhh.. uhhh.. eee… huhuhu (ko buat aku terkedu weh… ches…)

thafiexq said...

yey! merdeka merdeka! ttbe .. hehe

Princess Liyana said...

uhuhu..seronokyer akak;)

silakan kak..jgn biar mengidam...hiihi..johnny dh tunggu akak tu;)

Abang Long said...

SEMOGA BERJAYA - AMIN.

Abang Long said...

Tolonglah jawab emel ....

bozzobattousai said...

johnny tuh ape?

KAKTINY said...

thafiexq > result tak kuar lagik.. tak leh merdeka la adik oii..

liyana > mmg nak lepas ngidam nih..

abang long > dah jawab sms kan kan kan... hehehhe... ampun abang long..

bozzo > johnny tu kedai runcit.. buleh?..

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.