Dengan Nama Allah..



Aku menulis untuk meluahkan rasa hati, menyampaikan pengetahuan, pengalaman dan pengajaran untuk dikongsi. Bukan untuk pujian, apatah lagi sanjungan dan kedudukan. Aku menulis untuk mengasah ilmu ’aqli, memantapkan emosi, dan sebagai santapan rohani. Aku menulis berdasarkan ruang lingkup minda yang menaksir, akal yang berfikir dan jemari yang pantas menaip. Penulisanku adalah harapan kepada diri untuk menyalur INSPIRASI. Permulaan, pertengahan dan pengakhiranku adalah doa, untuk mendapat redha Illahi bagi meraih syurga firdaus yang abadi.


"Ya Allah, redhai aku kami, hamba-hambaMu".

Tuesday, November 04, 2008

Nantilah yer...

EXAM DAH TAMMMAAATTT... alhamdulillahh... syukuuurrrrr...

Tapi sekarang tengah nak completekan assignment.. jadinya.. entri terbaru.. NANTILAH YER.. hihihihihi

19 comments:

Masy said...

1st!!!!!!!!!!!

KAKTINY said...

masy > bravo bravo.. hadiahnya... leh join pi Johnny.. hihihi...

Tie said...

Entry pasal apa tu?? ....susah senang nak jawab stat ke?? Hi hi..

King said...

hahaha......
selesai Statistik gak!!!!!!!!!

knp soalan aku lg senang dr ko yer??

Kak Piah said...

nanti tu biler? biler? biler??????

tentangseseorang said...

ok johny;s!

Ungku Nor said...

huh..dah assignment pulaaakkk..

bila masa la nak menjonnys ni nyah oiii..;p

zino said...

yang penting exam tu dah selesai.. tentu kacang je kan hehe..

yg kedua penting assigment tu kasi siap baik2..

Intan Rosnitta said...

Take you time, dear...

Mak Su said...

aik? masih bizi?

reen said...

akhirnya... heheh... Alhamdulillah selesai satu bab... hmmm... nnt senang2... add YM kite... nnt senang nk transfer gambar hari tu... hmmm... selamat membuat assignment... sesama laaa kite... kite pun tgh dok pulun wat assignment ni hah...! Maakk aaiii... susah bebenorrr... poning kopalo makcik nih hah...!

xiiinam751 said...

tak pa....hang pi ghaya dulu puas-puas. Dah puas sok tulis entry no!
Deepavali ada lagi ni...





Jangan marah ya! Gurau-gurau...semoga result cemerlang nanti!

blackpurple @ jowopinter said...

Errr...Ini bukan kira entri ke kak tiny?

KAKTINY said...

Tie > entri pasal apa yek?.. aaah la kak.. entri padak apa yek?.. hihihihi
Statistic… nak tau tiny buleh buat ke tak.. tunggguuuuu result kuar… hihihihi


King > tu ler.. lagik ko nak berlagak kata stat ni senang.. meh buat exam sesama meh.. tgk sapa leh score.. bluweak…!!!


Kak Piah > biler yek?.. suka ati ler biler biler kaktiny nak.. hamboi ko…. Ko tu ebelebel tak nak join pi Johnny?...


Ady > jangan bagi alasan tak mo drive naik KL okeh!!!...


Ungku Nor > alah… relax ler… hujung minggu ni kita pi berjohnny okeh.. jgn dok lawan O som sapa kena drive TAU!!!..


zino > betul en.zino… alhamdulillah exam dh settle.. khamis ni submit semua asimen.. then BARU MERDEKARAMA!!!... yeehaaaa…


Intan Rosnitta > mekasih akak ku yang tersayang.. muah muah muah…


Mak Su > sesajer jer buat2 bizi maksu oii… relax sangat kang org tuduh mengular plak… hahahhah (cam len tajuk jer aku jawab nih.. hihihi)


reen > akhirnya... Alhamdulillah ... nanti kita sembang yer sayang yer… (ko plak pulun asimen… kaktiny nak COTI rehat OTAK sampai bukak semester bulan 12 nanti… hahahahhaha)…


xiiinam751 > tak dan nak celebrate… hihihi…. Doa2 semoga result masih maintain… huhuhu… (risau gak nih..)


blackpurple @ jowopinter > errr…. Aaaaa…. Hmmmmm…. Chesss BP… hampes tul.. terkena kaktiny sejibik kat batang idung yang kemek nih… grrrr grrrr grrrr…

Princess Liyana said...

seronoknya kak dh hbs exam..yana lg 3 papers..huhu..

good luck!:)

kadok said...

wahhh..teringat masa dolu2...kalau dah abis big exam..bole g meronggeng..so ni dah plan la nak meronggeng kat mana ekkk? hahahaha

KAKTINY said...

yana > gooood luuuuccckkk yer.. hihihi... habis exam nanti kita pi makan makan nak... hihihi

kadok > dalam list : nak pi SPA, buat menicure and foot spa massage, pastu buat sabai massage, then hair cream bath, pastu nak pi makan kat johnny, then nak tgk wayang, pastu nak pi main bowling, then nak buat foot massage yang ikan gigit kaki tu,......... uish.. dlm perancangan BANYAAAAKKKK oooooo.... hehehhehehe...

kingbinjai said...

selamat berehat

KAKTINY said...

kingbinjai > selamat... selamat... heheheh

YA. INILAH KAKTINY

My photo
Happy with my status as a daughter, wife, mother, sister, in-law, staff, friend, cousin, relative, umat Muhammad, as muslim and as Hamba Allah... Alhamdulillah.